FUCKBOY

Okei, kanskje et litt wierd og kleint innlegg men det får gå. Dette er en ting som har provosert meg lenge og jeg må få det ut. jeg føler at ordet " fuckboy " har tatt litt overhånd siste tiden.
" 12 tegn på at han er en fuckboy"
" En fuckboy i mine øyner"
"Slik avslører du en fuckboy"

Artikler, blogginnlegg og bilder i det uendelige.
Ja, hva er en fuckboy da? I følge mange jenter er det en gutt/mann som bare er ute etter å få seg et ligg, for å så stikke av å såre følelsene våre. Selvfølgelig er det tilfeller av det, men helt ærlig? Skal alle gutter du ligger med bli stemplet som fuckboy fordi han ikke lenger er interessert i deg?
"Ikke rot deg bort i han, han er en fuckboy" Og hva vet du om det? Fordi han ikke likte venninnen din, eller deg? Dere var to om det.. To! ikke en! Du vet godt at om du blir med en fyr hjem fra byen klokken hal 4 på natten at han ikke kommer til å koke kakao til deg å stryke deg på ryggen til du sovner, så dette velger du selv. Følelser får man ikke for alle, men behov er noe alle har. Sånn fungerer naturen. Og det har den alltid gjort.
Om dere har holdt på over lengre tid, og han plutselig ikke lenger er interessert. Hva er han da? En fuckboy? I mine øyne er han bare en gutt/mann som faktisk ikke får de rette følelsene for deg, kanskje håpet han på det innerst inne. Kjedelig ,men sant. Jeg tror flere kan ha godt av å tenke: "Fuck it, han var ikke den rette. Move on!" 
MEN, kanskje han er redd for å forelske seg å bli såret slik som du? Ikke glem at vi jenter kan fucke med følelser vi og, vi kan også ha knust hjerter tidligere, og gjort menn sårbare for kjærlighet. (Noe de helst ikke ønsker å innrømme)
Jeg synes bare ordene "fuckboy", "hore" og "løs" har noe til felles, dette er ord man skal være forsiktige med å bruke. Det kan ligge så mye annet bak. 
Så vist det er likestilling oss jenter vil ha så burde vi stå for det også,vi vet godt selv hva vi ikke vil bli kalt, så hvorfor skal de motsatte kjønn akseptere det.


Jakken jeg har på meg finner du HER . de har sinnsykt mange kule jakker og klær:)

-Sophie
 

12

Veldig bra skrevet!

Victoria Larsen: Tusen takk for det!

Veldig bra skrevet. Du har et veldig godt poeng.

Stå på!

FuckGOAT da mann, forget about fuckboy.

Haha er så enig! Godt skrevet

Jeg leste ikke innlegget ditt...var totalt uinteressant...

MEN...Du var fuckings mystisk, cool, fascinerende og drit deilig daaaaa....

hva faen liksom..

Jeg er mer interessert i deg enn innlegget ditt...

Jeg følger deg....gidder du å sende meg en priv melding?

Jeg har vært så heldig å fått kallenavnet "Fuckboy", etter som at jeg har møtt en del kvinner/jenter iløpet av tida. Utenom at jeg som regel ikke faktisk har hatt sex med de. Må gjerne ta en titt innom siden min og lese om mine klønete dating opplevelser!

Fuckboys🙌🏽

www.Maxxxdate.com

Dei som sier dei er interessert også blir sex involvert og stikke av etterpå er fuckboy

Takk for å få skrevet noe så viktig! Jeg som gutt finner ikke kjærligheten så lett fordi en kompis sa til ei kompis som sa til ei veninne at jeg hadde et par damer før så nå er jeg fuckboy.. er sårende.. drev med en jente nå, men hun kutta kontakt fordi hun hørte jeg var fuckboy.. og hvorfor høre på dem? Fordi jeg hadde noen sexpartnere. Heldigvis har vi kanskje ordnet opp i dette nå ser det ut som

Morten: tusen takk! Jeg skjønner deg godt! Håper det ordner seg

Skriv en ny kommentar